Affiliate Marketing Revolutie review 2020: Is Jacko Meijaard betrouwbaar?

Wie eerder op de video’s van Jacko Meijaard botste, vraagt zich misschien enkele dingen af. Is de cursus onzin, is Jacko Meijaard een oplichter? Of is het echt mogelijk om met behulp van deze cursus geld te verdienen? In dit artikel geven we antwoord op al deze vragen.

Spoiler alert: de cursus is top!

Voorwoord

We leggen je dadelijk uit hoe de cursus werkt, en waarom de cursus zo succesvol is. Eerst even dit.

Wie eerder reviews opzocht over de Affiliate Marketing Revolutie, was misschien wat verbaasd om de vele negatieve reacties van de reviewers. Nu gaat het in die gevallen veelal om mensen die de cursus nooit hebben gevolgd, en dus niet uit ervaring schrijven. Wie de cursus volgt, kan de waarde ervan simpelweg niet ontkennen.

Wij kennen Jacko niet persoonlijk – we zijn zelfs geen verre kennissen – dus over zijn karakter of betrouwbaarheid als persoon kunnen we niets zeggen. Maar dat betekent ook dat we deze review niet in opdracht van Jacko Meijaard schrijven. Het gaat dus om een eerlijke, onpartijdige review.

In deze objectieve review zullen we het hebben over alle plus- en minpunten van deze cursus. Zo krijg je hopelijk een eerlijk beeld over de cursus en zijn toegevoegde waarde. Nieuwsgierig? Lees dan vooral verder!

Het begin van affiliate marketing

Een tiental jaar geleden, toen internet marketing nog een relatief nieuw begrip was en slechts een enkeling zich ermee bezig hield, was het een weinig bekend gegeven dat je ook online geld kunt verdienen. Veel geld. Er zat misschien een enkeling in je klas die als jongeling toch wel erg veel poen leek te scheppen met zijn of haar online activiteiten, maar hoé ze dat nu precies deden was een goed bewaard geheim.

Wie durfde vragen naar het hoe, kreeg steevast te horen dat het te ingewikkeld was om uit te leggen.

Tien jaar later is het niet meer onmogelijk om te achterhalen hoe je je spaarrekening stevig kunt spekken met online activiteiten. Je vindt over het hele internet tips en tricks, en wie weet waar te zoeken komt zo al een heel eind.

De Affiliate Marketing Revolutie is een van die online hulpmiddelen, al is dit hulpmiddel dan wel voorzien van een paywall. Maar wie in zichzelf en zijn of haar kennis en financiële toekomst wil investeren, gaat met het volgen van deze cursus alvast de goede kant op. Ook wie al ervaring heeft met Affiliate Marketing kan heel wat bijleren – het is dan ook een marketingtak waar nog ontzettend veel ruimte is voor verandering en ontwikkeling. Je leert dankzij deze cursus de kneepjes van het vak, en komt ongetwijfeld in aanraking met strategieën waar je niet eerder over gehoord had.

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard ontwikkelde een cursus waarmee je, zo garandeert hij, online geld leert verdienen. Hij is zeker niet de eerste die met dat soort claims komt opdagen, en kan dus rekenen op heel wat scepsis van potentiële cursisten. Denk je meteen ‘oplichting!’, ‘onzin!’ of ‘maak dat de kat wijs’, heb dan even geduld – we vertellen je dadelijk meer.

Via Google Alert hebben we een oogje in het zeil gehouden. We gaven verschillende Jacko-gerelateerde termen op, en wanneer die op het web verschenen kregen wij daar van Google dadelijk een melding over. Zo verzamelden we algauw een heleboel informatie over deze interessante figuur, en konden we al snel een eerlijk beeld van de man schetsen. We hielden hierbij rekening met zowel de positieve als negatieve reacties, zodat we je in alle eerlijkheid over Jacko Meijaard en zijn Affiliate Marketing Revolutie cursus kunnen vertellen.

Algemene informatie over Jacko Meijaard

Als achttienjarige begon Jacko aan de universiteit van Utrecht. Als snel bleek echter dat dat studeren hem niet zozeer lag. Hij ging dus aan het werk, maar zat met het knagende gevoel dat er online toch heel wat meer – en heel wat makkelijker – geld verdiend kon worden.

In april 2013 richtte Jacko Meijaard ‘Meijaard Media’ op, een bedrijf dat de basis legt voor al de daarop volgende projecten. Ondertussen in Meijaard 28 jaar oud, woont hij in Yerseke en draaien zijn zaakjes nog steeds meer dan uitstekend.

Naast de Affiliate Marketing Revolutie cursus heeft Jacko nog een aantal cursussen in de aanbieding.

 • Internet Masterclass
 • WordPress Videotraining
 • Ultieme Vrijheid Methode (de cursus die voorafgaat aan de Affiliate Marketing Revolutie)
 • Snel Geld Methode
 • 1 on 1 coaching voor zeer gemotiveerde online marketeers

Daarnaast host de jonge ondernemer ook twee websites: internetsuccesgids.nl, en meijaardmedia.nl.

Jacko Meijaard zijn visie en missie

Jacko houdt het écht, en dat is wat hem typeert. Hij verkiest de waarheid boven een goed verkopende leugen, zelfs wanneer die eerlijkheid hem geld kost. Dat gecombineerd met zijn missie om anderen te voorzien van kwalitatieve producten en diensten maakt dat hij een transparante en betrouwbare manier van zaken doen hanteert. Zijn doel is niet snel rijk worden; hij wilt duurzaam rijk worden, en mensen helpen hetzelfde te bereiken.

Is Jacko Meijaard een oplichter?

Vanuit onze eigen ervaringen kunnen we alvast zeker zeggen dat Jacko geen oplichter is. De cursus komt met de garantie dat het volledige inschrijvingsgeld vergoed wordt wanneer een cursist binnen de 30 dagen na aankoop aangeeft niet tevreden te zijn met de cursus.

Negatieve reviews over de cursus zijn eigenlijk niet te vinden.

Enkele reviews van social media

“Bedankt voor voor je inspirerende mail! Ik ben het volledig met je eens!! En bedankt voor alles wat je doet. Jacko is een geweldige inspirator en coach!”

Jeroen Laus

​“Gefeliciteerd kerel!! En bedankt voor alles, je bent een grote inspirator voor velen. “

Stefan Veldkamp

“Mijn eerste marketing training die ik 3 maanden geleden heb aangeschaft was dus de beste! Dit heeft alles met vertrouwen te maken Jacko!”

Tom Gram , CEO van Incorp

De Affiliate Marketing Revolutie

Nu komt het onderdeel waar je waarschijnlijk op zat te wachten; een bespreking van de eigenlijke inhoud van de cursus.

Affiliate Marketing Revolutie v1.0 is de eerste versie van deze cursus die Meijaard heeft uitgebracht. Die cursus richt zich op het adverteren via Facebook en het opbouwen van mailingslijsten. In 2017 kreeg de cursus een grondige update, en nu is ook Affiliate Marketing Revolutie (v2.0) beschikbaar. De tweede versie omvat alles wat de eerste versie besloeg – en meer!

Wat doet een affiliate marketeer?

Jack Meijaard belooft je dat je door het volgen van de cursus precies te weten komt hoe je een fulltime inkomen verdient, helemaal online. Meer concreet leer je dankzij de Affiliate Marketing Revolutie een online business opzetten waarmee je volledig passief een inkomen genereert.

Dat klinkt misschien wat overdreven, en het is misschien zelfs moeilijk te geloven dat die optie bestaat.

Het ding is, de optie is er – het is alleen niet zo gemakkelijk om een business op die manier op te zetten. En het is ook geen kwestie van slapend rijk worden.

Hoe zit het dan wel?

Een affiliate marketeer krijgt niet, zoals een gewone werknemer, betaalt per gewerkt uur. Een gewone werknemer werkt een aantal uren per dag, en krijgt in ruil daarvoor een loon. Dat loon kan stijgen, bijvoorbeeld door promoties of anciënniteit, maar het blijft zo dat de werknemer moet blijven werken om dat loon op zijn rekening te blijven zien verschijnen.

Een affiliate marketeer doet het net iets anders. Hij of zij bouwt een of meer online bedrijfjes op, en verkoopt vandaaruit waardevolle producten of diensten. En daar zit het harde werk: het opbouwen van zo’n bedrijfje kost tijd en moeite.

Maar eens het bedrijf écht gelanceerd is, je wat klanten hebt en er geld binnenkomt, kun je passief een inkomen blijven genereren. Sommige affiliate marketeers verdienen zo, voor een enkele website, bijna 1000 euro per maand – en dat voor een maandelijks uurtje werk.

Je bent mogelijk nog niet helemaal overtuigd, en dat is ook meer dan normaal. De maatschappij is er namelijk niet op gebrand dat je helemaal voor jezelf aan de slag gaat, en vindt het een stuk fijner als jij in loondienst blijft werken – en nooit echt rijk wordt. Ideeën als dit worden dan ook meteen afgedaan als pure fictie, een mooi sprookje voor wie niet wilt werken maar wel geld wilt. En dat is een grondige misvatting.

De inhoud van Affiliate Marketing Revolutie

Hieronder vind je een overzicht van wat je zoals leert tijdens de cursus. De titels stemmen overeen met de modules uit Affiliate Marketing Revolutie v1.0, maar de leerstof uit deze modules is ook opgenomen in de nieuwe, geüpdatete versie.

Marktonderzoek

In deze cursus word je wegwijs gemaakt in het marktonderzoek. Je leert waar je op moet letten wanneer je de producten uitkiest die je gaat promoten. Wie rommel verkoopt, verdient ook rommel – let dus goed op de producten die je aanprijst.

WordPress

Verder leer je hoe je een degelijk werkende WordPress site opstelt. WordPress is een enorm handige tool, maar als je niet weet hoe je het platform gebruikt, kun je rekenen op enorme frustraties en veel tijdverlies.

Autoresponder

‘Autoresponder’ gaat over het gebruik van email marketing. Dankzij een videoserie leer je hoe je e-mailadressen van potentiële klanten verzameld en hoe je ze precies gebruikt om meer inkomsten te genereren.

Kort gezegd werk je met een autoresponder. Dit houdt in dat je enkele mails uittypt, en die vervolgens automatisch laat verzenden op vooraf bepaalde dagen of tijdstippen. Al je klanten, potentieel of feitelijk, krijgen de mail aan en worden zo hopelijk naar je site gelokt.

Facebook

Via Facebook kun je ontzettend gericht adverteren. Het sociale media platform heeft dan ook ongelofelijk veel informatie over zijn gebruikers. En die informatie kun jij als affiliate marketeer maar al te goed gebruiken.

Jacko leert je dat je je, op Facebook, uitsluitend hoeft te richten op die mensen waarvan je weet dat ze wat zullen kopen, en die mensen waarvan je weet wát ze willen kopen. Je leert hoe je heel gericht op zoek gaat naar die mensen, en hoe je ze zover krijgt je producten te kopen – allemaal dankzij de Facebook advertenties.

Leadpages

Je leert hoe je opt-in formulieren aanmaakt, en hoe je die (binnen de drie minuten) online kunt zetten. Kopers klikken op je Facebook advertentie, en worden naar zo’n opt-in formulier gestuurd. Vervolgens hebben ze twee opties: hun e-mailadres opgeven, of de pagina weer verlaten. En zo verzamel jij een heleboel adressen voor je autoresponder.

De Modules

Hieronder de modules die je terugvindt in Affiliate Marketing Revolutie v2.0.

Module 1: Starten met affiliate marketing

Je komt te weten wat affiliate marketing precies is. Daarnaast leer je ook hoe je een domeinnaam koopt, aan webhosting doet, en welke producten in aanmerking komen voor de verkoop.

Module 2: Je website inrichten

Hoe bewerk je je website, hoe plaats je een bericht, en hoe meld je je aan bij een affiliate network? Na deze tweede module heb je al een beginsel van je website in handen.

Module 3: Hoog scoren in Google

Google is een ontzettend belangrijk kanaal om in te zetten op zoek naar nieuwe klanten. Een groot deel van je bezoekers zul je te danken hebben aan Google. Hoe hoger je dus scoort op de zoekpagina’s, hoe beter! In deze module leer je hoe je jouw pagina in de top drie van de zoekresultaten krijgt.

Module 4: De puntjes op de i

Nu je website vorm begint te krijgen, is het tijd om aan de details te gaan denken. Hoe geef je je site een zo representatief en aantrekkelijk mogelijk voorkomen? Welke instellingen maken of breken je goede start? Dat leer je in deze module.

Module 5: Geld met e-mails

Zodra je bezoekers krijgt op je website, wil je er alles aan doen om een relatie met hen op te bouwen. Verkrijg hun e-mailadressen, en je bent al goed op weg. In deze module leer je hoe je dat zo praktisch mogelijk aanpakt.

Module 6: Alles komt samen

Wie aan deze module begint, heeft een website die zo goed als af is. Het is nu van groot belang dat je je website zo instelt dat je een maximale omzet genereert. In deze module krijg je de technieken daarvoor aangereikt.

Module 7: Meten is weten

Er bestaan een heleboel tools waarmee je nog meer informatie kunt vergaren over je bezoekers. Wie ze zijn, waar ze vandaan komen, hoe oud ze zijn – meten is weten! Wie meer weet over zijn bezoekers, kan daar ook handig op inspelen. Hoe je die info verzamelt, en hoe je die tactisch inzet, leer je in deze module.

Wat kost de Affiliate Marketing Revolutie?

Voor de Affiliate Marketing Revolutie betaal je slechts 47 euro. Dat is, als je het ons vraagt, een koopje. Wanneer ook deze investering je te risicovol lijkt, is deze cursus waarschijnlijk niets voor jou. Je moet namelijk wel bereid zijn wat te investeren alvorens je geld gaat verdienen.

Waarom Affiliate Marketing Revolutie versie 2.0?

Begin 2017 onderging de Affiliate Marketing Revolutie cursus een grondige transformatie. De cursus werd aangepast en aangevuld, zodat de cursisten op de hoogte werden gebracht van nieuwe en betere manieren om geld te verdienen via het internet.

Waar in versie 1.0 de focus nog op het online adverteren via Facebook lag, focust Jacko Meijaard zich ditmaal op content marketing. Deze vorm van marketing is een stuk meer fool proof. Wie via Facebook adverteert kan namelijk al snel wat geld verliezen wanneer hij of zij niet precies weet hoe je een advertentie doet aanslaan. En dat leidt al snel tot frustraties en opgeven. Content marketing is in dat opzicht een veiligere optie.

In de praktijk gaat die content marketing zo te werk:

 • Iemand heeft een probleem, of een vraag, en zoekt daarvoor een oplossing via Google.
 • De zoeker botst op je website, die gevuld is met relevante content, en wordt een bezoeker.
 • De bezoeker leest de content (die waardevol moet zijn). Jij linkt in je content naar een andere website, waar nog meer informatie te vinden is – dit is de affiliate link.
 • De persoon volgt die link, die uniek is aan jouw website en dus herkend wordt door de gelinkte website.
 • Doet de persoon een aankoop op die website, dan krijg jij een commissie op de aankoopprijs!

We geven je een voorbeeld van hoe dit gaat.

 • Iemand kiest ervoor het proteïnedieet te volgen. Hij of zij heeft last van overgewicht, en tal van kwaaltjes die mogelijk verholpen kunnen worden door een proteïnerijk dieet.
 • De persoon wilt meer te weten komen over het dieet, en gaat googelen.
 • De persoon botst op jouw website, die toevallig over het proteïnedieet gaat! Hij of zij vindt er een schat aan informatie, misschien zelfs een forum of community over het onderwerp.
 • Op die website vindt hij of zij een link naar een andere website die hulpmiddelen verkoopt voor het proteïnedieet. Hij of zij koopt enkele producten op de site.
 • Jij krijgt een commissie op het bedrag dat de persoon uitgeeft op de website waar jij naartoe linkt.

Herhaal dit enkele keren, en het geld stroomt binnen! We spreken hier over het passief genereren van inkomen omdat:

 • Je de content maar een keer hoeft te creëren, en die verder zelf z’n werk doet.
 • Eens je hoog scoort op Google, je daar ook een hele tijd blijft staan.
 • Je al gauw klanten sprokkelt die terugkeren naar je website.
 • Het op deze manier letterlijk mogelijk is om geld te verdienen terwijl je slaapt.

Het is natuurlijk wel iets moeilijker dan alleen dat. Om de objectiviteit te bewaren geven we je even de voorwaarden, of voor jou misschien wel de schaduwzijde van dit proces mee.

 • Je content moet écht waardevol zijn. Ga op zoek naar informatie die andere websites niét voorzien.
 • Hoe passief het ook gaat na het lanceren, het kost je tijd, geld en energie om een website op te zetten en van waardevolle content te voorzien.

We bedoelen overigens helemaal niet dat het adverteren via Facebook niet oplevert. Content marketing is gewoon een manier van adverteren waar de kans op succes iets groter is, en het risico en de investering kleiner zijn.

Internet Succes Gids Forum: een community for marketeers

Dit forum is dé plek waar je met al je vragen en problemen terecht kunt. Aanvankelijk werden de meeste vragen op het forum beantwoord door Jacko Meijaard himself, maar naar gelang het forum groeide, groeide ook het aantal ervaren marketeers dat bereid is vragen te beantwoorden.

Je staat er niet alleen voor, en dat bewijst dit forum. Je werkt misschien in je eentje, van thuis uit, en bent bezig met dingen die andere mensen niet echt begrijpen. Dankzij het forum hoeft dat niet langer. Je komt terecht in een community van mensen die met dezelfde dingen bezig zijn, en dezelfde doelen voor ogen hebben.

Affiliate Marketing Revolutie V.I.P.

Voor 42 euro per maand kun je je inschrijven voor de V.I.P. memberschip trainingen. Je krijgt een unieke inkijk in hoé Jacko zijn business zelf aanpakt, en leert de nieuwste methodes en strategieën kennen waarmee je je eigen business nog sneller doet groeien.

Je krijgt, heel letterlijk, inzicht in hoe Jacko zijn eigen websites runt. Je ziet hoe en hoeveel hij verdient, op welke markten hij actief is en hoe hij zijn eigen websites indeelt. Bovendien neemt hij al deze V.I.P. webinars ook op, waardoor je meteen na de inschrijving toegang hebt tot tientallen opnames.

Je ziet er bijvoorbeeld hoe Jacko een website opricht ‘from scratch’, en krijgt toegang tot enkele unieke bonussen.

We raden je aan de cursussen als volgt te gebruiken. Begin met de Affiliate Marketing Revolutie, zodat je de basics onder de knie krijgt. Schrijf je vervolgens in voor het V.I.P. membership om je kennis uit te diepen. Als kers op de taart volg je de Internet Masterclass, waarover we hieronder wat meer zullen vertellen.

Tip: koop je membership via een eigen affiliate link – dan betaal je slechts 15 euro per maand!

Internet Masterclass: het elite trainingsprogramma voor de gevorderde marketeer

Als kers op de taart biedt Jacko Meijaard je ook de Internet Masterclass aan. Dit is een cursus van een heel ander kaliber. De Internet Masterclass loopt over 12 maanden. In die maanden leer je hoe je een waardevol asset opzet, en hoe je dat asset in waarde doet stijgen. Je krijgt een stappenplan aangereikt waarmee je meer geld kunt verdienen door net minder te doen – hoe tegenstrijdig dit ook mag klinken.

Je krijgt tijdens de Internet Masterclass een ervaren coach aangewezen die je leert hoe je online geld verdient, en hoe jij de laptop lifestyle zelf kunt aangaan. Dit is een groot verschil met de Affiliate Marketing Revolutie, waar je grotendeels op jezelf terugvalt en veel aan zelfstudie zult moeten doen. Je kunt natuurlijk met je vragen terecht op het forum, maar krijgt geen persoonlijke coach die je helpt met jouw unieke situatie.

Daarnaast is de Internet Masterclass ook een stuk ruimer dan de Affiliate Marketing Revolutie. Je leert er hoe je met het internet geld verdient – en niet enkel via een website. Een kanaal op YouTube, een Instagram account, het verkopen en ontwerpen van je eigen producten, het kan allemaal. Je coach helpt je met jouw specifieke ambities en plannen.

De eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat dit wel wat geld kost. Wij vinden het de investering alvast waard. Je krijgt namelijk toegang tot een heleboel interessante bonussen:

 • Een bibliotheek met meer dan 50 video’s waarin hij je toont hoe hij zijn zaakjes regelt, en waarom hij voor die manier kiest.
 • Een persoonlijke samenwerking waar je door Jacko Meijaard zelf gecoacht wordt.
 • Maandelijkse webinars waar je de nieuwste online strategieën krijgt aangereikt.
 • Toegang tot een geheime blog met nog meer informatie.
 • De doelstelling om reeds binnen de eerste drie maanden online geld te verdienen!

Marketheme door Léon Gotjé en Jacko Meijaard

Léon Gotjé van Element Media heeft in samenwerking met Jacko Meijaard het Marketheme verwezenlijkt. Dit is een stuk software waarmee je je inkomsten een stevige boost geeft. We leggen je hieronder uit waarom dit een ontzettend handig stukje software is.

Het Marketheme is een all-in-one systeem binnen WordPress. Je voegt het toe aan je WordPress site en automatiseert de vormgeving, widgets, de hosting en de plugins. Ook krijg je ereen gratis SLL certificaat bij.

De voordelen?

 • De all-in-one functies maken het onnodig om op zoek te gaan naar de beste plugins. Je krijgt die allemaal in een pakket, dat ook als een geheel kan worden geüpdatet.
 • Je installeert slechts een enkele plugin, wat je site sneller doet werken dan wanneer je met verschillende plugins werkt.
 • Het gratis SSL (Secure Sockets Layer) certificaat beveiligt je website. Enerzijds elimineer je de dreiging van hackers, anderzijds zorgt dit certificaat er ook voor dat je website meer betrouwbaar oogt voor Google – en dus hoger in de rankings komt te staan. Voor een aparte SSL betaal je al snel 50 euro.
 • De Marketheme is inclusief hosting voor je website. Normaal betaal je al snel tientallen euro’s per maand aan de hosting alleen. Dankzij de Marketheme hoeft dit niet langer! Je moet overigens ook niet meer op zoek te gaan naar een host. Win win!
 • Je website heeft meteen een thema, waardoor je je niet hoeft te bekommeren om het design van je website. Beginners struikelen vaak over het design blok, maar dat hoeft niet langer dankzij de Marketheme. Je kunt je meteen op het promoten en het verdienen van geld storten!

Zoals je ziet spaar je jezelf niet enkel een hoop kopzorgen, maar ook bakken tijd, energie en geld met deze optie.

Aanschaf van de Marketheme is volledig optioneel. Je hebt de plugin niet nodig om geld te verdienen of toegang te krijgen tot de cursussen.

Bouw jij straks je eigen online imperium?

Wie de hele review gelezen heeft weet nu

 • Wie Jacko Meijaard is (alvast geen oplichter)
 • Voor wie de training bedoeld is
 • Hoe Jacko je helpt met het opstarten van een online business en het genereren van een passief inkomen

Wil je meer gaan verdienen, bovenop je deeltijdse of voltijdse loon? Of ben je klaar om over te schakelen op de laptop lifestyle? Dan raden we je alvast aan een van de cursussen te volgen. Voor 47 euro hoef je daar, denken we, geen twee keer over na te denken. Uiteindelijk ziet hij die het grotere plaatje bekijkt dat de kost voor deze cursus eigenlijk onbenullig is. Andere, gelijkaardige cursussen kosten je wel twintig keer meer. Bovendien gaat het hier ook niet om een investering in een cursus kantklossen, maar om een verstandige investering in jezelf en je financiële toekomst.

Let wel op, het opbouwen van een internetbedrijf is geen kinderspel. Je zult niet binnen enkele dagen hopen geld gaan verdienen. Ook deze carrière najagen kost tijd en moeite, en is niet voor zomaar iedereen weggelegd. Je zult ongetwijfeld fouten maken, en met momenten wil je het hele gedoe misschien gewoon opgeven. Dat zal ook voor veel cursisten het geval zijn, want online geld verdienen en vooral successen boeken vergt veel mentale kracht.

Maar wie het niet ziet zitten om voor de rest van zijn of haar leven hard te werken voor weinig geld, en echt gemotiveerd is om er wat van te maken, is dit carrière pad vast ongelofelijk interessant.

Ervaringen van anderen

Hierbij een inkijk in het forum en de resultaten die behaald worden door deelnemers van de Affiliate Marketing Revolutie.

349 euro winst in de eerste 10 dagen met affiliate marketing

Affiliate Marketing Revolutie kopen?

Wanneer je op de onderstaande kortingsknop klikt krijg je toegang tot de affiliate marketing revolutie voor maar € 47,00 euro. Het is een kleine investering, maar voor dit bedrag krijg je toegang tot ruim 70 video’s en toegang tot het forum waar je veel kunt leren van andere deelnemers met veel kennis en ervaring.

Wat ook fijn is, is dat Jacko een 30 dagen niet goed geld terug garantie hanteert. Dit betekent dat als je om wat voor reden niet tevreden bent je binnen 30 dagen je geld kunt terug vragen. Je loopt dan ook geen enkele risico op een miskoop.

Heb je vragen, opmerkingen over mijn affiliate marketing revolutie review? Laat het me dan weten door een reactie onder het bericht achter te laten. Ik kom er dan snel op terug.

Geef een reactie